- Berichten
- 825
Goedendag,
Mijn eerste post in Low & Slow
Zondag 24/11/2018 at 10:00 GMT +1
Vanuit een receptje uit een blad hebben we een Portoricaanse varkensschouder (Lechon Asado) van ? 3 Kg gemaakt op de WSM 22,5"
Ik zag dat er in 2014 ook al een post was van dit gerecht.
Bij 125 C naar een kern van 88 C weten te brengen en we met wat kunst en vliegwerk uiteindelijk 9 uurtjes later aan tafel konden.
Tijd zat om er nog een heerlijke bonenschotel bij te maken.
Hieronder wat foto's van wat doorlopen processen.
https://www.disponibel.nl/portoricaanse-varkensschouder-lechon-asado/
PS: Zaterdag 24/11/2018 hebben we ons KCBS CBJ behaald en zijn we opzoek naar een STAGE plaats voor een KCBS wedstrijd. Wie heeft er plek of weet er iemand waarbij wij gedurende een KCBS wedstrijd mee mogen lopen / kijken / helpen.
Mijn eerste post in Low & Slow
Zondag 24/11/2018 at 10:00 GMT +1
Vanuit een receptje uit een blad hebben we een Portoricaanse varkensschouder (Lechon Asado) van ? 3 Kg gemaakt op de WSM 22,5"
Ik zag dat er in 2014 ook al een post was van dit gerecht.
Bij 125 C naar een kern van 88 C weten te brengen en we met wat kunst en vliegwerk uiteindelijk 9 uurtjes later aan tafel konden.
Tijd zat om er nog een heerlijke bonenschotel bij te maken.
Hieronder wat foto's van wat doorlopen processen.
https://www.disponibel.nl/portoricaanse-varkensschouder-lechon-asado/
PS: Zaterdag 24/11/2018 hebben we ons KCBS CBJ behaald en zijn we opzoek naar een STAGE plaats voor een KCBS wedstrijd. Wie heeft er plek of weet er iemand waarbij wij gedurende een KCBS wedstrijd mee mogen lopen / kijken / helpen.