Beef en Steak

Portoricaanse varkensschouder (Lechon Asado).

 
 
 
 

Marcel

Pitmaster
Berichten
825
Goedendag,

Mijn eerste post in Low & Slow

Zondag 24/11/2018 at 10:00 GMT +1

Vanuit een receptje uit een blad hebben we een Portoricaanse varkensschouder (Lechon Asado) van ? 3 Kg gemaakt op de WSM 22,5"
Ik zag dat er in 2014 ook al een post was van dit gerecht.

Bij 125 C naar een kern van 88 C weten te brengen en we met wat kunst en vliegwerk uiteindelijk 9 uurtjes later aan tafel konden.
Tijd zat om er nog een heerlijke bonenschotel bij te maken.
Hieronder wat foto's van wat doorlopen processen.

https://www.disponibel.nl/portoricaanse-varkensschouder-lechon-asado/

WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.06-3-e1543320369551.jpeg


WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.06-5.jpeg


WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.07.jpeg


WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.06-576x1024.jpeg


WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.07-1-576x1024.jpeg


WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.07-3.jpeg


WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.07-4-e1543320698290.jpeg


PS:  Zaterdag 24/11/2018 hebben we ons KCBS CBJ behaald en zijn we opzoek naar een STAGE plaats voor een KCBS wedstrijd. Wie heeft er plek of weet er iemand waarbij wij gedurende een KCBS wedstrijd mee mogen lopen / kijken / helpen.


 
Marcel zei:
X( Het uploaden van foto's lukt me helaas niet in dit forum.

Marcel, ik heb je een PM gestuurd
 
Ik zou eerst eens een aantal wedstrijden jureren voordat je mee gaat lopen met een team. Voor veel teams is het een extra belasting. Je hebt het nodig om master judge te worden maar dat is pas na 30x jureren dus je hebt nog even de tijd
 
Dat had ik best wel willen proeven!
 
WoW, dat ziet er heerlijk uit.

Ben zo vrij geweest om de foto's bij je post te zetten.

Het enige wat je daarvoor moet doen is he 'image adres' binnen img codes te zetten: 
Code:
[IMG]https://www.disponibel.nl/wp-content/uploads/2018/11/WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.07-4-e1543320698290.jpeg[/IMG]

dan krijg je dit;

WhatsApp-Image-2018-11-27-at-12.03.07-4-e1543320698290.jpeg
 
Bedankt voor de tips en input,

Het was een leuke beleving, super sappig en mals, smaak was goed en de knoflook liet maandag zijn sporen na.... :blush:
Ik probeer een en ander steeds op het forum te plaatsen alle hulp is welkom.
Ik ga wat beter mijn verslag in elkaar zetten qua foto's van voorbereiding, bereiding en recept. Maar deze wilde ik graag delen.
 
Heerlijke hap, je zult zien dat verslag en foto's steeds beter gaan ;)
 
Dit ziet er erg lekker uit zeg, zowel het vlees als de bonenschotel, dat zal gesmaakt hebben
 
heerlijk. lijkt me erg lekker
 
Mooie combi heb je gemaakt.
Ziet er heel goed uit. Moet ik ook eens gaan maken. 
 
Heerlijke maaltijd hoor! dat had ik zeker gelust!
 
Terug
Bovenaan Onderaan