BasBQ
Beef en Steak

Porkbelly burned ends

 
 

derkzz

Pitmaster
Berichten
512
Hoi hoi..
De naam verraad het al he.. nou laten we maar beginnen..

Kilootje Buikspek..
20240625_120415.jpg


In niet te kleine blokjes gesneden..voorzien van een rubje..

20240625_122117.jpg


Tijd om op de WGA te chillen met een blokje appelhout..

20240625_122907.jpg


1.5 uurtjes later..

20240625_142718.jpg


3 uurtjes later..

20240625_154412.jpg


Deze mogen ingepakt worden met boter en suiker..

20240625_155002.jpg


2 uurtjes later..
20240625_174700.jpg


Ik vind het mooi..
Bakje schoonmaken en dan in de saus..

20240625_175237.jpg


Owja.. ook die andere hobby nog even uitoefenen he..

20240625_183137.jpg


40 minuten later..

20240625_190403.jpg



Prima gelukt!! 3,2,0.4 is een fijne methode hier voor..
Heerlijk gegeten!!

Dank voor het lezen
 
Die zijn altijd lekker!
 
Ziet er goed uit, volgens mij heb je me vetkant naar boven toch? Ik heb ze laatst geprobeerd met de vetkant naar onderen, resultaat vond ik wat droog, ga het nog een op deze manier proberen (evt. met Iberico)
 
Terug
Bovenaan Onderaan