Beef en Steak

Pork chops in gravy Louisiana style

 
 
 

mamajolijn

Kooltjesharker
Berichten
244
Ik post hier zo leuk op het forum, maar eigenlijk is mijn man de kok in huis 😅. Hij verraste ons gisteren met karbonades. Hij liep ineens de tuin in met onze gietijzeren pan van 28 cm. Dus ik vroeg verbaasd: "Wat ga je doen?". Antwoord: "Kijken of de pan in de kamado past". Gelukkig voor ons paste dat prima.

Recept gaat als volgt:
Ui en knoflook snijden en aanbraden in de pan.

IMG-20240827-WA0004.jpg
IMG-20240827-WA0000.jpg


Dan bloem erbij en afblussen met kippenbouillon en slagroom. De karbonades had hij een zelfgemaakte rub gezet (uipoeder, knoflookpoeder, gerookt paprikapoeder, zout, peper, rozemarijn en tijm) en daarna even aanbraden op het rooster (hier is hij vergeten een foto van te maken). Dan de karbonades in de jus laten sudderen.

IMG-20240827-WA0002.jpg
IMG-20240827-WA0003.jpg


En geserveerd met boontjes en rijst.
IMG-20240827-WA0001.jpg



Lekker! en de kip voor vanavond staat al in de marinade! Dan gaat hij weer los in de keuken en op de kamado! 😁
 
Jullie zijn bofkonten samen!
 
Genieten 😄
 
Gaaf gerecht!

Heb je dan niet veel saus over?
Doe je daar nog wat mee?
 
dat ziet er lekker uit
hahaha gelukkig past pan :ROFLMAO:
 
Terug
Bovenaan Onderaan