- Berichten
- 1.774
Hoi,
zoals je misschien weet zoek ik vaak leuke producten voor de barbecue en zo vond ik laatst een pork brisket.
Misschien zul je zeggen, een wat?
Een pork brisket bestaat natuurlijk niet maar een 'gewone' brisket is van de borstplaat
van het rund en een varken heeft ook een borstplaat/borstlap dus kun je dit ook een pork brisket noemen.
Mijn brisket zat in een lekkere pulled pork rub en de beentjes van het varkens krabbetje zaten er nog op wat ik wel leuk vond.
De barbecue indirect ingedeeld en opgestookt naar een temp tussen de 100 en 125?C. en wat appel hout toegevoegd.
En natuurlijk vind ik het leuk om tussendoor eens onder die klep te kijken.
Bij een kern van 75?C. ging mijn stukje vlees losjes in de folie en heb hem door laten garen naar 88-90?C.
Nog een half uurtje rusten daarna en kon ik gaan snijden.
Het vlees was erg mals.
Sappig en de geur was fantastisch.
Lekker bordje opgemaakt met wat rucola, olijven, tomaat, oregano en weer een nieuwe ervaring rijker
Ik zou zeggen bedankt voor het kijken en tot BensBQ
De snelle weergave kun je kijken op:
https://www.facebook.com/BensBQ/videos/457013447977121/
of kijk de hele video op:
https://www.youtube.com/watch?v=cwTa1O7nWUA
http://www.bensbq.com/
https://www.instagram.com/bensbq9968/
https://www.facebook.com/BensBQ/
https://twitter.com/Bens_BQ
zoals je misschien weet zoek ik vaak leuke producten voor de barbecue en zo vond ik laatst een pork brisket.
Misschien zul je zeggen, een wat?
Een pork brisket bestaat natuurlijk niet maar een 'gewone' brisket is van de borstplaat
van het rund en een varken heeft ook een borstplaat/borstlap dus kun je dit ook een pork brisket noemen.
Mijn brisket zat in een lekkere pulled pork rub en de beentjes van het varkens krabbetje zaten er nog op wat ik wel leuk vond.
De barbecue indirect ingedeeld en opgestookt naar een temp tussen de 100 en 125?C. en wat appel hout toegevoegd.
En natuurlijk vind ik het leuk om tussendoor eens onder die klep te kijken.
Bij een kern van 75?C. ging mijn stukje vlees losjes in de folie en heb hem door laten garen naar 88-90?C.
Nog een half uurtje rusten daarna en kon ik gaan snijden.
Het vlees was erg mals.
Sappig en de geur was fantastisch.
Lekker bordje opgemaakt met wat rucola, olijven, tomaat, oregano en weer een nieuwe ervaring rijker
Ik zou zeggen bedankt voor het kijken en tot BensBQ
De snelle weergave kun je kijken op:
https://www.facebook.com/BensBQ/videos/457013447977121/
of kijk de hele video op:
https://www.youtube.com/watch?v=cwTa1O7nWUA
http://www.bensbq.com/
https://www.instagram.com/bensbq9968/
https://www.facebook.com/BensBQ/
https://twitter.com/Bens_BQ