Beef en Steak

Pork Belly Burnt Ends

arend

Tondelzoeker
Berichten
20
Afgelopen weekend voor het eerst burnt ends gemaakt van buikspek rnaar het gerecht van BBQJUNKIE.
Heerlijk was het. Eerst 2,5 uur roken dan 2 uur in een schaal met boter, basterdsuiker en agave siroop. Daarna nog 20 minuten op de bbq met bbq saus.

1000017530.jpg


1000017531.jpg


1000017570.jpg


1000017571.jpg


1000017573.jpg
 
Heerlijk Arend maar als je wilt dat in low & slow blijft staan moet er een foto bij van het gerecht op de BBQ.
 
Plakje grilworst ernaast, voor de zekerheid. Ziet er goed uit hoor.
 
Maar 1 opmerking: het zijn er veel te weinig 😆 -kwijl-
 
Heerlijk man !! 1 van de lekkerste bbq snacks als je het mij vraagt. Zaterdag gaat er hier ook 2,5 kg op de bbq voor bij de borrel ! Helft oosters en helft zoals die van jou.
 
Dat vond ik ook maar voor de eerste keer wilde ik niet teveel doen. 😁
Als je kijkt hoeveel tijd je er in steekt en hoe snel ze weg zijn is het sowieso een ongelijke strijd......................
 
Als dat niet lekker is geweest dan weet ik het niet meer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan