Beef en Steak

Pork Belly Burnt Ends

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Nicon
  • Startdatum Startdatum

Nicon

Stoker
Berichten
334
Weer een lekkere L&S sessie gedaan en een mooi stuk buikspek omgetoverd in Pork Belly Burnt Ends.

7335FE34-A4EB-4916-A98D-DD20CA97A659.jpeg


De dag voor de sessie een dry brine gedaan en een half uur voor het op de Q ging met memphis dust als rub klaar gemaakt.

D60AFEE8-091C-44FC-A048-9D000E560E8F.jpeg


3 uur gerookt op 135 graden met twee chunks kers en een chunk appel onder de marabu kolen. Daarna 1,5 uur in boter, bruine suiker en ahorn siroop lekker mals laten worden en toen 15 min met een lakje bbq saus van sweet baby rays!

1A66096A-1455-4884-89AB-566873CEB9EC.jpeg


46082C64-608F-4BF7-8556-C92046A1AE47.jpeg


Super lekker en op het werk met de vrijmibo was alles zo weg!

7DC6801E-7880-480A-A805-3C851FF9956A.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Mmm waarom worden dit soort borrels nou nooit georganiseerd op mijn werk. Moet hier toch eens werk van gaan maken. ;)

Overigens zo een extra rack is wel erg fijn voor een extra portie pork belly burned ends
 
Lekker hoor!
 
Ook inderdaad wel een leuk idee voor op het werk .
Ze zien er heerlijk uit😋.
Had je ze ook weer opgewarmd op het werk?
 
lekker hoor
prima snackje
 
Mmm waarom worden dit soort borrels nou nooit georganiseerd op mijn werk. Moet hier toch eens werk van gaan maken. ;)

Overigens zo een extra rack is wel erg fijn voor een extra portie pork belly burned ends
Verdubbelt je capaciteit als je het nodig hebt en heb bij deze temp geen verschil in garing/roken gemerkt👍🏼
 
Ook inderdaad wel een leuk idee voor op het werk .
Ze zien er heerlijk uit😋.
Had je ze ook weer opgewarmd op het werk?
Nee, warm meegenomen. ‘s Ochtends op tijd begonnen en meegenomen naar ze dienstwissel, ik had zelf de avonddienst.
In de schaal afgedekt met aluminiumfolie, handdoek erom, kruiken erbij en in een koeler meegenomen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Terug
Bovenaan Onderaan