Nicon
Stoker
- Berichten
- 334
Weer een lekkere L&S sessie gedaan en een mooi stuk buikspek omgetoverd in Pork Belly Burnt Ends.
De dag voor de sessie een dry brine gedaan en een half uur voor het op de Q ging met memphis dust als rub klaar gemaakt.
3 uur gerookt op 135 graden met twee chunks kers en een chunk appel onder de marabu kolen. Daarna 1,5 uur in boter, bruine suiker en ahorn siroop lekker mals laten worden en toen 15 min met een lakje bbq saus van sweet baby rays!
Super lekker en op het werk met de vrijmibo was alles zo weg!
De dag voor de sessie een dry brine gedaan en een half uur voor het op de Q ging met memphis dust als rub klaar gemaakt.
3 uur gerookt op 135 graden met twee chunks kers en een chunk appel onder de marabu kolen. Daarna 1,5 uur in boter, bruine suiker en ahorn siroop lekker mals laten worden en toen 15 min met een lakje bbq saus van sweet baby rays!
Super lekker en op het werk met de vrijmibo was alles zo weg!
Laatst bewerkt: