Beef en Steak

Pork belly burn ends

Sambo

Tondelzoeker
Berichten
8
Hallo
Burns ends hebben ik verschillende keren gemaakt in de kruiden gezet laten roken eraf als de rub er goed op zit in een bak roomboter erbij suiker maar elke keer zijn ze droog ? Hoe kan ik dit voorkomen bij welke temperaturen moeten ze eraf om ze lekker zacht te hebben ik hoor graag van👍🏻👍🏻
 
Als je een meer gedetailleerde beschrijving geeft van uw bereiding kunnen we tips geven.
Droog vlees komt dikwijls door vocht verlies tijdens bereiding.
Niet goed sluiten van folie bvb.
 
Hoi Sambo, way Ghost zegt +1, foto’s helpen ook.

Zelf gebruik ik altijd het recept van noskos

 
Dek je de schaal af met folie als je ze inpakt met roomboter etc.?
Ben ik 1 keer vergeten en toen waren ze droog en taai.
 
Zo maakte Malcolm ze toen hij nog 50 kg lichter was.

 
Terug
Bovenaan Onderaan