BasBQ
Beef en Steak

Porchetta

 
 
 

Kurre

Stoker
Berichten
454
Na al die lekkere porchetta's die hier de revue passeerden, wou ik dat ook wel eens proeven...

De Hanos in Hasselt had geen procureurs meer, maar wel rib roast. De ribbetjes er af gesneden (en apart klaargemaakt, niet gebeurd helaas) en het stukje vlees gevlinderd en opgekuist.
IMAG07032.jpg


Lekker verse ajuintjes, look en oregano er op
IMAG0705.jpg


Pijnboompitten er bij
IMAG0709.jpg


Parmezaanse kaas vers geschaafd en wat italiaanse kruiden
IMAG0711.jpg


Mortadella
IMAG0713.jpg


Lekker ingesnoerd
IMAG0714.jpg

IMAG07152.jpg


BBQ-rub met italiaans tintje (gewoon basis BBQ-rub en italiaanse kruiden er door)
IMAG0716.jpg

IMAG0717.jpg


Na bijna 7u op 107° in de WSM47
IMAG0725.jpg

IMAG0726.jpg

IMAG0730.jpg


Heeft het gesmaakt ? Jawel !!
Gaan we dit nog eens maken ? Zijtmaarzeker !  ;D

Dank u voor het kijken.

Kurre
 
Dat ziet er fantastisch uit, en mooi gevlinderd.
 
prachtig gemaakt Kurre, ziet er geweldig mooi uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan