- Berichten
- 454
Na al die lekkere porchetta's die hier de revue passeerden, wou ik dat ook wel eens proeven...
De Hanos in Hasselt had geen procureurs meer, maar wel rib roast. De ribbetjes er af gesneden (en apart klaargemaakt, niet gebeurd helaas) en het stukje vlees gevlinderd en opgekuist.
Lekker verse ajuintjes, look en oregano er op
Pijnboompitten er bij
Parmezaanse kaas vers geschaafd en wat italiaanse kruiden
Mortadella
Lekker ingesnoerd
BBQ-rub met italiaans tintje (gewoon basis BBQ-rub en italiaanse kruiden er door)
Na bijna 7u op 107° in de WSM47
Heeft het gesmaakt ? Jawel !!
Gaan we dit nog eens maken ? Zijtmaarzeker ! ;D
Dank u voor het kijken.
Kurre
De Hanos in Hasselt had geen procureurs meer, maar wel rib roast. De ribbetjes er af gesneden (en apart klaargemaakt, niet gebeurd helaas) en het stukje vlees gevlinderd en opgekuist.

Lekker verse ajuintjes, look en oregano er op

Pijnboompitten er bij

Parmezaanse kaas vers geschaafd en wat italiaanse kruiden

Mortadella

Lekker ingesnoerd


BBQ-rub met italiaans tintje (gewoon basis BBQ-rub en italiaanse kruiden er door)


Na bijna 7u op 107° in de WSM47



Heeft het gesmaakt ? Jawel !!
Gaan we dit nog eens maken ? Zijtmaarzeker ! ;D
Dank u voor het kijken.
Kurre