BasBQ
Beef en Steak

Porchetta

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
Dat is ook een mooie manier om hem te maken. Ook handig als je hem niet durft te vlinderen.

Wel zie ik dat ze hier de zwoerd er om laten zitten. Denk dat ik een combinatie van deze en de twee andere porchetta's ga maken.
 
Door die zwoerd krijg je hem wel super krokant aan de buitenkant!

 
Maar dacht dat he vet dan niet weg kon? Of is het een idee om de zwoerd kruislings (1 a 2 mm) in te snijden voor het oprollen..
 
Geen idee, totaal geen ervaring mee, weet wel dat je van die "crackling" krijgt als je die huid heet stookt, frituurt e.d.
 
Ik bedoelde zoals bij het filmpje in dit draadje bij 21 miniunten en 20 seconden.

Als je dat als eerste doet, dan het vlinderen en vullen dan opbinden en de smoker in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan