Beef en Steak

Poging 2 Pulled pork, nu met foto’s [emoji6]

Jippe

Tondelzoeker
Berichten
3
Tweede keer wat gemaakt op de kleine kamado (Outr). Toch weer te weinig tijd. Pullen weer ietwat stroef, maar wederom erg lekker.
df52bff477a2180d6c69cfad0bd244fc.jpg

ed597ab7ad0aeeb1b941bfc0ba035b9b.jpg

6ee4f2e79cf6404a5f5cbd69013f780d.jpg

236da09b34fd467d3777122bfb6ac8ef.jpg

31d8472b4c8ac36412dbfd5ffa463f95.jpg

8f3ccc1df575c8a45388928523a0e94e.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooi resultaat, gefeliciteerd met je knor.

Hoe had je de eindtijd bepaald,, met de priktest of temperatuur?
 
Pulled pork is altijd lekker!

Gefeliciteerd met je 🐷
 
Vriend niet twijfelen je krijg een sticker van zzzjon.
Was je structuur te hard , of vond jezelf het niet goed.
De mensen kunnen natuurlijk niet proeven.
In de nasi wokken of. Bitterballen van maken.
 
Vriend niet twijfelen je krijg een sticker van zzzjon.
Was je structuur te hard , of vond jezelf het niet goed.
De mensen kunnen natuurlijk niet proeven.
In de nasi wokken of. Bitterballen van maken.

Frits, Ewald, Dennis en Mrooding delen de stickers uit.
Ik schijn wel eens voor de fanfare uit te lopen, 😉 maar deel geen stickers uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan