Beef en Steak

Pizza's op de kamado

 
 

diesel4666

Pitmaster
Berichten
509
Was weer te lang geleden... Eindelijk nog eens pizza. Deze keer veel ingrediënten uit de tuin, dat maakt het toch nog lekkerder.

Twee dagen van tevoren passata gemaakt van zelfgekweekte tomaten, dag erna deeg voor 8 pizza's gemaakt.
Deze keer het deeg per ongeluk 1,5u laten rijzen (Ik doe normaal 1u) en vond het resultaat beter.

De perenbomen staan momenteel afgeladen vol met dikke peren. Dus voor de eerste keer een ricotta-peer-gorgonzola-walnoot-honing pizza gemaakt. En jawel, ook de honing kwam uit de tuin. M'n pa is imker en had tot voor kort wat kasten in mijn tuin staan.

De 2 favorieten ten huize Diesel blijven toch de pizza pulled pork(paar weken geleden gemaakt) en de pizza met op de bbq zwart geblakerde puntpaprika en pikante salami en pijnboompitten. Rest waren vegetarische pizza's, wegens vegetarische gast.

Nu ik erover schrijf, zou ik alweer een rondje pizza aankunnen...
d5a74d17572f6eeecbb6996a9d8d0d5a.jpg
e1c3856a293ef1d8c819b643b901139a.jpg
adf1e8cdc82893b52456049f8d6c9aa8.jpg
4952eba7abb570a96023e3fe02f43028.jpg
915de5d6dea11bc2eb6f1ab32aa30066.jpg
b898d83d565c6de22e53487356e75760.jpg
 
Die zien er geweldig uit, lichte leopord spots, zo zie ik ze graag.
 
Bedankt. Ja, hebben zeker gesmaakt. Opmerkelijk hoe je elke keer bijleert en telkens betere pizza's maakt.
Ook geen problemen meer om deeg met 70% hydratatie te bewerken en makkelijk van de peel te krijgen.
 
Peer op de Pizza was voor mij echt een eye opener.. Wij maken hem dan altijd met geitenkaas.. Misschien dit ook eens proberen.

Ze zien er schitterend uit. Vooral die met champignons en olijven vind ik erg mooi gebakken
 
Dat zijn smakelijke Pizza’s geworden 👌🏻😋

De pizza met gorgonzola-walnoot-honing eten wij regelmatig thuis.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan