Beef en Steak

Pizzarette voor echte mannen en zelfgebrouwe bier

 

DeGoudenSnor

Sprokkelaar
Berichten
32
Vrijdag middag en pizza is vaak een geslaagde combinatie
Dus ik dacht laten we dat is organiseren
Donderdag deeg gemaakt met het recept via de ooni app
3 uur laten rijzen op kamertemperatuur in een afgedekte kom (kom was aan de kleine kant) ondertussen de toppings alvast klaargemaakt op schalen en zelf pastasaus gemaakt

na 3 uur rijzen het deeg in stukken van 230 gram verdeeld en bollen van gemaakt
Vervolgens 20 uur in de koelkast laten rijzen

Vrijdag de keu aangestoken tot 350 graden en het vouwen/kneden kon beginnen

Met 10 man eten toch voor de zekerheid nog kant en klaar deeg ingeslagen en dat hebben we nog gebruikt voor een calzone

Helaas niet veel fotos van de pizzas maar de gasten waren tevreden en vonden het een leuke bezigheid

Bij de calzone was de pastasaus op dus grove mosterd als pastasaus gebruikt
was een geslaagde combinatie met blauwe ader kaas en tonijn

Zelfgebrouwen biertje erbij, schuimkraag valt jammer genoeg beetje tegen (kan ook door een vet glas komen)
Screenshot_20250904_095914_Ooni.jpg
20250904_170425.jpg
20250904_173003.jpg
20250904_174326.jpg
20250904_175304.jpg
20250904_200029.jpg
20250904_200054.jpg
20250904_202727.jpg
20250904_204432.jpg
20250905_170122.jpg
20250905_191104.jpg
20250905_193947.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan