S
Siljen
Gast
Afgelopen zondag heb ik maar eens voor het eerst Pizza op de Kamado gemaakt.
Als basis voor de deeg;
Bloem Type 00 La Tua Farina Bloem (AH)
Gist
Zeezout
Saus:
Gepelde tomaten
2 teentjes knoflook
Olie
Oregano
Toping;
Omdat Jr, vrouwlief en ikzelf nogal een verschillende smaak hebben, hebben we allemaal zelf een deel belegd.....
Gewoon op het bakpapier (kort afknippen) op de pizzaplaat.
Wij hebben er 3 stuks gemaakt, en ze waren heerlijk! Met name de lichte houtskoolsmaak die de pizza heeft maakt het smullen!
Als basis voor de deeg;
Bloem Type 00 La Tua Farina Bloem (AH)
Gist
Zeezout
Saus:
Gepelde tomaten
2 teentjes knoflook
Olie
Oregano
Toping;
Omdat Jr, vrouwlief en ikzelf nogal een verschillende smaak hebben, hebben we allemaal zelf een deel belegd.....
![IMG_8768_zpseaaa624c.jpg](http://i292.photobucket.com/albums/mm19/Ruud_Sillessen/IMG_8768_zpseaaa624c.jpg)
![IMG_8770_zps1d0c0de8.jpg](http://i292.photobucket.com/albums/mm19/Ruud_Sillessen/IMG_8770_zps1d0c0de8.jpg)
Gewoon op het bakpapier (kort afknippen) op de pizzaplaat.
![IMG_8773_zps74092128.jpg](http://i292.photobucket.com/albums/mm19/Ruud_Sillessen/IMG_8773_zps74092128.jpg)
Wij hebben er 3 stuks gemaakt, en ze waren heerlijk! Met name de lichte houtskoolsmaak die de pizza heeft maakt het smullen!