Beef en Steak

Pizza!

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
231
Zelf pizza bakken doen we hier al jaren op de traditionele pizza-avond. Maar vandaag doe we dit voor het eerst op de Basterd. De Q flink hoog opgestookt en de chamotte steen goed op laten warmen.

Lekker in de tuin rollen, beleggen en bakken.
En natuurlijk afsluiten met een zoete pizza met pasta, caramelsaus en een klein beetje zout… mmmm

IMG_0142.jpeg


IMG_0143.jpeg
 
Zien er top uit ,die zoete weet ik niet.
Maar gaan we een keer proberen
Vinden m’n de dames hier een top afsluiting 😉
Tip mocht je die willen maken; de bodem zonder beleg bakken en pas daarna de pasta en evt andere dingen (aardbeien is ook lekker) erop.
 
Ook hier gaat de zoete op de planning. De oudste (4jaar) is helemaal gek op chocopasta. Bedankt voor de inspiratie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan