Hallo
Ik heb geprobeerd om een pizza te maken op een 57cm bbq en deze te stoken met alleen hout
Daar ontstond een leermoment, bij het sluiten van deksel gaat het vuur uit en ontstaat er alleen rook waar een indiaan trots op zou zijn
De toevoer van lucht was dus veel te weinig aan de onderzijde i.c.m de bovenzijde.
Heeft iemand ervaring met een pizza ring i.c.m. een bbq van 57 en dan alleen hout gestookt
Hoor graag jullie ervaringen
Alvast bedankt Gr Bart
Ik heb geprobeerd om een pizza te maken op een 57cm bbq en deze te stoken met alleen hout
Daar ontstond een leermoment, bij het sluiten van deksel gaat het vuur uit en ontstaat er alleen rook waar een indiaan trots op zou zijn
De toevoer van lucht was dus veel te weinig aan de onderzijde i.c.m de bovenzijde.
Heeft iemand ervaring met een pizza ring i.c.m. een bbq van 57 en dan alleen hout gestookt
Hoor graag jullie ervaringen
Alvast bedankt Gr Bart