Thunderflash
Stoker
- Berichten
- 468
Dit pinksterweekend heb ik mijn Monolith maximaal gebruikt. Wat een heerlijk apparaat is het toch. Vrijdagavond heb ik procureur steak gemaakt. Samen met gebakken aardappeltjes en wat sla was dit een heerlijk stukje vlees.
Zaterdag een variatie gemaakt op het welbekende broodje braadworst. Naast de braadworsten, puntpaprika’s en stukken ui gegrild. Dit alles vervolgens op een half stokbroodje en saus naar eigen smaak toevoegen.
Zondag stond er zalm op het menu. Als voorgerecht waren het overheerlijke zalm bonbons. Het hoofdgerecht was zalm met asperges en pasta wat natuurlijk moest zwemmen in een heerlijke frisse rosé.
Afsluiting van het grillweekend maandagavond was het voorgerecht gevulde puntprika’s gewikkeld in bacon. De avond maaltijd waren spiesen gemarineerde kipfilet met nasi, atjar en satesaus.
Zaterdag een variatie gemaakt op het welbekende broodje braadworst. Naast de braadworsten, puntpaprika’s en stukken ui gegrild. Dit alles vervolgens op een half stokbroodje en saus naar eigen smaak toevoegen.
Zondag stond er zalm op het menu. Als voorgerecht waren het overheerlijke zalm bonbons. Het hoofdgerecht was zalm met asperges en pasta wat natuurlijk moest zwemmen in een heerlijke frisse rosé.
Afsluiting van het grillweekend maandagavond was het voorgerecht gevulde puntprika’s gewikkeld in bacon. De avond maaltijd waren spiesen gemarineerde kipfilet met nasi, atjar en satesaus.
Laatst bewerkt: