- Berichten
- 627
IK had de picanha al eens als spies klaar gemaakt, maar nog niet in zijn geheel.
Omdat de picanha iets harder ging dan ik gedacht had, heb ik hem van de bbq gepakt en in de allufolie gewikkeld. Ik had de thermometer laten zitten en dan zie je dat de temp langzaam een graad of 5 doorstijgt. Toen de aardappels bijna gaar waren, halve starter toegevoegd en even flink de buren gepest
Aardappelsalade komt uit het BBG boek..
Daarna toetje, frambozen, blauwe bessen, perziek, amandelschaafsel, amaretto, crumble, lekker!
Omdat de picanha iets harder ging dan ik gedacht had, heb ik hem van de bbq gepakt en in de allufolie gewikkeld. Ik had de thermometer laten zitten en dan zie je dat de temp langzaam een graad of 5 doorstijgt. Toen de aardappels bijna gaar waren, halve starter toegevoegd en even flink de buren gepest

Aardappelsalade komt uit het BBG boek..







Daarna toetje, frambozen, blauwe bessen, perziek, amandelschaafsel, amaretto, crumble, lekker!





