BasBQ
Beef en Steak

picanha

 
 

Spiffs

Pitmaster
Berichten
627
IK had de picanha al eens als spies klaar gemaakt, maar nog niet in zijn geheel.
Omdat de picanha iets harder ging dan ik gedacht had, heb ik hem van de bbq gepakt en in de allufolie gewikkeld. Ik had de thermometer laten zitten en dan zie je dat de temp langzaam een graad of 5 doorstijgt. Toen de aardappels bijna gaar waren, halve starter toegevoegd en even flink de buren gepest :)

Aardappelsalade komt uit het BBG boek..


IMG_4514.jpg


IMG_4517.jpg


IMG_4519.jpg


IMG_4526.jpg


IMG_4524.jpg


IMG_4525.jpg


SAM_0091.jpg



Daarna toetje, frambozen, blauwe bessen, perziek, amandelschaafsel, amaretto, crumble, lekker!

IMG_4529.jpg


IMG_4530.jpg


IMG_4531.jpg


IMG_4534.jpg


IMG_4537.jpg


IMG_4538.jpg
 
Heerlijke foto's Marc, wat is het tweede stukje vlees op de barbecue?
 
theun2969 zei:
Wanneer kom ik ook alweer bij je eten Spiffs??

Goed plan , gewoon jezelf uitnodigen! Whoehaa!
 
Mooi de vlammen uit je bovenrooster :D Maakt de pyromaan in je wakker zo'n staartstukje.
 
mooie stukken vlees hoor, en de aardappels zien er ook goed uit
 
Volgende keer deksel eraf laten, veel te mooi om te zien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan