Ik moet echt een keer een Makro pasje regelen maar tot die tijd moet ik het bij de AH houden. Maar wat zie ik daar tot mijn verbazing liggen nog niet voorgesneden stukken picanha van rond de 1 kilo met 25% korting wat dus betekende dat ik 1,1kg picanha voor een luttele ?19 euro kon meenemen
Nou voor die prijs wil ik best eens een gokje wagen
De vetkap ingesneden en ingesmeerd met zeezout, knoflook, rozemarijn en olijfolie
Indirect op de bbq tot 47 graden
Daarna afvlammen, de vlammen werden nog wel iets imposanter dan dit maar daar heb ik geen foto van omdat ik toen moest opletten de schutting niet in de fik te steken, volgende keer de bbq ergens anders neer zetten denk ik.
Perfecte garing, medium-rare door het hele stuk vlees.
Dus ik was tevreden, ook nog de sateh van Danbras (damn wat zijn die lekker) en de bierworst van Noskos gemaakt, weer een geslaagde run.
![XLw4S2O.jpg](http://i.imgur.com/XLw4S2O.jpg)
Nou voor die prijs wil ik best eens een gokje wagen
![0CCuygJ.jpg](http://i.imgur.com/0CCuygJ.jpg)
De vetkap ingesneden en ingesmeerd met zeezout, knoflook, rozemarijn en olijfolie
![AiQXcgL.jpg](http://i.imgur.com/AiQXcgL.jpg)
Indirect op de bbq tot 47 graden
![FTaNgSr.jpg](http://i.imgur.com/FTaNgSr.jpg)
Daarna afvlammen, de vlammen werden nog wel iets imposanter dan dit maar daar heb ik geen foto van omdat ik toen moest opletten de schutting niet in de fik te steken, volgende keer de bbq ergens anders neer zetten denk ik.
![CH4EEh8.jpg](http://i.imgur.com/CH4EEh8.jpg)
Perfecte garing, medium-rare door het hele stuk vlees.
Dus ik was tevreden, ook nog de sateh van Danbras (damn wat zijn die lekker) en de bierworst van Noskos gemaakt, weer een geslaagde run.