Beef en Steak

Picanha

 
 
 

santino

Stoker
Berichten
451
Niet te versmaden, een lekkere Picanha. Deze keer gekocht bij de AH XL.

Alleen grof zout en een klein beetje peper, de vetkap insnijden.
IMG-20140709-00295_zpsa7d7b3f7.jpg

Even indirect tot een kerntemperatuur van 48 graden.
IMG-20140709-00296_zpsc59f2cea.jpg


De vlammen gingen er goed in.
IMG-20140709-00298_zps1033bb8d.jpg


Ahhhh zo zien we het graag!
IMG-20140709-00299_zps5f324c9c.jpg


IMG-20140709-00300_zps63ad8650.jpg


Geen verassing, maar er waren geen leftovers  ;) ;) ;) ;) ;)
 
Prachtig stukje vlees, ziet er heerlijk uit!
 
Heerlijk!!
 
lekker hoor, ga ik zondag ook maken
 
Zo zien we het vlees het liefst. Ik zeg, schuif maar door hoor :)
 
Ziet er heerlijk uit. Zelf nog nooit gemaakt maar kan het geen kwaad dat de thermometer er nog in zat?
 
Dat ziet er goed uit! Als ik naar de sligro rij kom ik altijd langs een AH XL. Moet daar dan ook maar een naar binnen.
 
Het was in de aanbieding, ong 12 euro de kilo.
 
ziet er heerlijk uit!!!
 
12 euro per kilo voor zo'n mooi stuk, wow...
Ziet er echt heerlijk uit. Mooi stuk vlees ook, meestal heeft nederlands rund niet zo'n dikke vetlaag.
Maar hij ziet er prachtig gegaard uit. Ik zou zo een hap uit mijn monitor nemen :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan