BasBQ
Beef en Steak

Picanha

 
 

Spiffs

Pitmaster
Berichten
627
Het laatste wat ik gedaan heb.

Het heeft even geduurd, maar afgelopen week liep ik tegen deze picanha aan bij de makro.
Het leek me leuk om hem niet in 1 stuk te bereiden, maar aan een spies, met alleen zout. Even kort met Mike contact gehad, en hij adviseerde grof zeezout. Dat had ik niet dacht ik, maar na even zoeken kwam ik een hele emmel tegen in de gangkast (wie wat bewaard....)

Dit was echt 1 van de fijnste dingen die ik tot nu toe gegeten heb, en het bereiden is supergaaf!

SAM_0904.jpg


IMG_2976.jpg


IMG_2978.jpg


IMG_2980.jpg


IMG_2988.jpg


SAM_0913.jpg


SAM_0910.jpg


SAM_0914.jpg


SAM_0917.jpg


SAM_0923.jpg


IMG_2983.MOV

En het toetje, 2 verjaardags cheesecakes
1 met frambozen
1 volgens paula deen's recept, keylime white chocolade mouse cheesecake
 
WoW Spiffs, dat ziet er geweldig uit. heb je de deksel nog dicht gehad het zal flink gefikt hebben.

Dat recept van Paula Deen lijkt me erg lekker ;).
 
Spiffs.... ja

Maar wil je het anders een keertje bij de recepten plaatsen?
 
Oh yeah! Ik loop nog te stuiteren van die cheesecake, maar lekker :D

Picanha ziet er ook heerlijk uit Marc!
 
picanha ziet er goed uit! die taart van paula klinkt wel als een caloriebom!
 
Wow... wat een prachtig vette staartstuk !
(ik ben geen toetjes man, maar ziet er goed uit !)
 
Love the bracelet, dat zijn pas sieraden!
 
Wat ziet dat er heerlijk uit man. Echt een lekker stuk vlees.
 
Het vlees ken ik niet maar ziet er erg lekker uit
De taartjes zien er echt waanzinnig goed uit
 
Ziet er allemaal super uit Spiffs
 
Vlees ziet er super uit, maar jemig, ook die taart .... ben gek op zoet!
 
Spiffs zei:
Het eerste stuk was indirect met deksel, tot ong 45C daarna direct naar ong 54C gebracht, zonder deksel en heel vaak vaak van direct naar indirect en terug gelegd, om te zorgen dat het niet zou verbranden.

Recept Paula Deen is over de top.... 700gr roomkaas, 2 cup slagroom, 4 repen witte chocolade, 1 cup suiker, need I to go on?

een dieet toetje dus :)
maareh, wat voor soort roomkaas gebruik je daarin? iets van monchou ofzo?
 
Terug
Bovenaan Onderaan