- Berichten
- 10.078
Beste bbq collega's
Verder zoekende in gerechten "uit de oude doos" kwam ik nog picanha tegen.
Deze gemaakt als afsluiter van een heerlijke kerstvakantie waarin diverse "oude" gerechten de revue hebben gepasseerd.
De picanha gemaakt volgens de (voor mij dan) old-school methode: langzaam indirect garen, affakkelen en genieten
Allereerst de wsm aangestoken en daar dit mooie vlees met wat eikenrook op temperatuur laten komen
Even later was de kerntemperatuur ca 48 graden, dus affakkelen maar
En toen.........
Kijk dan.... Daar wordt je toch gelukkig van?
Zoals bij mijn allereerste picanha kon ik nu ook bijna huilen van geluk
Wat blijft dit toch een geweldige methode om de picanha te bereiden.
Het eindresultaat is werkelijk fantastisch
Dank voor het kijken
Rick
Verder zoekende in gerechten "uit de oude doos" kwam ik nog picanha tegen.
Deze gemaakt als afsluiter van een heerlijke kerstvakantie waarin diverse "oude" gerechten de revue hebben gepasseerd.
De picanha gemaakt volgens de (voor mij dan) old-school methode: langzaam indirect garen, affakkelen en genieten
Allereerst de wsm aangestoken en daar dit mooie vlees met wat eikenrook op temperatuur laten komen
Even later was de kerntemperatuur ca 48 graden, dus affakkelen maar
En toen.........
Kijk dan.... Daar wordt je toch gelukkig van?
Zoals bij mijn allereerste picanha kon ik nu ook bijna huilen van geluk
Wat blijft dit toch een geweldige methode om de picanha te bereiden.
Het eindresultaat is werkelijk fantastisch
Dank voor het kijken
Rick