Ik heb me voorgenomen om ook wat meer te delen op het genootschap in plaats van alleen maar mee te lezen.
In mijn vriezer had ik nog een stukje picanha liggen waar niet zo'n mooie vetkap op zat. Ik herinnerde me dat er een recept van een picanha steak burger in een boek van smokey goodness stond.
Dus van mijn schoonvader de vleesmolen even geleend. Van een dry age projectje had ik nog afsnijdsels over dus heb ik daar wat van door het gehakt gedraaid.
Hier mooie burgers van 200g per stuk gemaakt.
Het resultaat: een superlekkere burger met een unieke smaak door de afsnijdsels van het dry aged vlees.
Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
In mijn vriezer had ik nog een stukje picanha liggen waar niet zo'n mooie vetkap op zat. Ik herinnerde me dat er een recept van een picanha steak burger in een boek van smokey goodness stond.
Dus van mijn schoonvader de vleesmolen even geleend. Van een dry age projectje had ik nog afsnijdsels over dus heb ik daar wat van door het gehakt gedraaid.
Hier mooie burgers van 200g per stuk gemaakt.
Het resultaat: een superlekkere burger met een unieke smaak door de afsnijdsels van het dry aged vlees.


Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk