Eerste keer picanha vandaag. De eerste van twee want ik heb twee stukjes van rond de 550-580gr. Deze is 565gr. Even oefenen voordat ik een unit van 1,5kg ga bereiden.
Zojuist even de vetkap iets getrimd en voorzien van PeZo.
Om 16u gaat het uit de koelkast en gaat de compacte kamado aan om op te warmen. Idee is het vlees om 16.45u eerst indirect op 130c naar 48c te brengen en dan daarna direct om en om naar 55c. Ik ga niet affakkelen dus ook dan gaat de deksel dicht.
Actiefoto's volgen.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Zojuist even de vetkap iets getrimd en voorzien van PeZo.
Om 16u gaat het uit de koelkast en gaat de compacte kamado aan om op te warmen. Idee is het vlees om 16.45u eerst indirect op 130c naar 48c te brengen en dan daarna direct om en om naar 55c. Ik ga niet affakkelen dus ook dan gaat de deksel dicht.
Actiefoto's volgen.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk