Beef en Steak

Picanha met dry rub

Rens008

Sprokkelaar
Berichten
27
Vandaag een Picanha gemaakt.
Langere tijd op lagere temperatuur (ca. 110 graden) en afgegrild op 200 graden.
Lekkere garing, mooi resultaat.

Rub recept geleend van: https://bbq-helden.nl/recepten/picanha-dry-rub/


Kruidenmengsel:
20240907_145820.JPG


Picanha onbewerkt
20240907_151100.JPG


Picanha ingesneden
20240907_152317.JPG


Picanha op de kamado
20240907_164551.JPG


Cyclus 1 gereed
20240907_172704.JPG


Temperatuur ophogen
20240907_173317.JPG


Picanha aansnijden
20240907_173625.JPG


Result
20240907_173903.JPG


Smullen maar
20240907_174511.JPG
 
Wat was de kerntemperatuur van de picanha? (info opdoen voor ik het zelf een keer ga bereiden ;))
 
Dat ziet er zeer smakelijk uit. Picanha mooi rosé van binnen , gebruind van buiten. Lekker hoor!
 
Bah wat lekker, krijg er honger van 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan