Beef en Steak

Pezo Picanha

 
 
 
 

Veluwse Bob

Pitmaster
Berichten
948
Zoals de titel zegt picanha met peper zout, simpel maar oh zo lekker.

Indirect tot 45°c daarna effe hard afgefikt tot 49 graden kern, toen in de folie perfect doorgegaard tot 54°c.

Voor nu als avondsnack want tis al bijna 8 uur :-)
Morgen lekker dun gesneden voor op een broodje.
Er zat nagenoeg geen vetkap op de picanha.

20240825_165111.jpg


20240825_165126.jpg


20240825_174449.jpg


20240825_193533.jpg


20240825_194801.jpg


20240825_175015.jpg
 
Laatst bewerkt:
Warm je dat morgen nog op, of gaat t koud op een broodje morgen?
 
Hoe laat is de broodjes service open?
Lekker.
 
Oh ziet er top uit! Dat worden heerlijke broodjes lijkt me!
Doe je er dan nog iets bij? (Saus ofzo?)
 
Hoe laat is de broodjes service open?
Lekker.
ik had gehoopt vanochtend maar moest plots eerder beginnen op het werk dus hoop dat er nog wat voor mezelf over is 🤣🤣🤣
Oh ziet er top uit! Dat worden heerlijke broodjes lijkt me!
Doe je er dan nog iets bij? (Saus ofzo?)
Nee niet echt ik had gehoopt ze al opgegeten te hebben maar zit nu nog op t werk mijn idee is; Lekker ingelegde ui, plakje augurk (denk ik)
Geen saus misschien wat satekruiden geen idee maar dat lijkt me wel wat past er niet bij maar lijkt me wel lekker 🤣 en nog snufje peper&zout
 
Heerlijk, hier gisteren het laatste stukje picanha als carpaccio geserveerd. Plakjes flink dun geslagen en met parmezaan, pijnboompitten en truffelmayo opgemaakt
 
Lekker Bob😋

Ik maak dit ook wel eens op deze wijze Bob.
En wat ik dan doe is de snijmachine erbij te pakken en dan heerlijke dunne plakjes van snijden en dat op de boterham met mosterd/dille saus 😇
 
bezorg je ook aan huis ???!

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan