- Berichten
- 4.981
Weer eens zin in een beenhammetje.
Hammetje voorzien van een lombok, stukjes knoffie en daarna 20 uur in een oosterse marinade laten badderen.
Marinade voor 600 gr.
Aanvullend nog een fried rice gemaakt.
Bordje opgemaakt met eigen sambal ketjap en pindasaus.
Hammetje voorzien van een lombok, stukjes knoffie en daarna 20 uur in een oosterse marinade laten badderen.
Marinade voor 600 gr.
- stukje (5 cm) verse gember in plakjes
- 4 teentjes knoflook in plakjes
- geraspte schil en sap van 1 limoen
- 1 theelepel gemberpoeder
- 2 theelepels komijnpoeder
- 1 theelepels korianderpoeder
- 1 theelepel citroengraspoeder
- 2 rode pepers gehakseld
- 2 el ketjap manis
- 2 el sojasaus
Aanvullend nog een fried rice gemaakt.
Bordje opgemaakt met eigen sambal ketjap en pindasaus.