Beste mede Q-ers,
Het werd weer eens tijd voor buikspek.
Omdat ik hem al eens eerder had gemaakt en zeer lekker vond werd het Parijs buikspek.
Na 5 uur bij kerntemperatuur van ongeveer 95c eraf gehaald en geserveerd.
Echter ten opzichte van vorige keer vond ik hem nog niet boter mals , iemand een idee?
ik heb hem 3 uur om ongeveer 120-130c late op lopen was toen 74c
erna ingepakt en door laten garen tot 86c en geprikt of die gaar was.
Ik vond hem nog niet mals genoeg dus na ongeveer half uurtje nog ens gedaan en ging wat beter.
Echter nog niet zo mals als de eerste keer terwijl bereiding hetzelfde is, enige tips/trucs kan het liggen aan bereiding/vlees iets anders?
Gasten vonden het wel erg lekker, ben ik blij om.
Maar je wilt natuurlijk altijd het beste resultaat..
Het werd weer eens tijd voor buikspek.
Omdat ik hem al eens eerder had gemaakt en zeer lekker vond werd het Parijs buikspek.
Na 5 uur bij kerntemperatuur van ongeveer 95c eraf gehaald en geserveerd.
Echter ten opzichte van vorige keer vond ik hem nog niet boter mals , iemand een idee?
ik heb hem 3 uur om ongeveer 120-130c late op lopen was toen 74c
erna ingepakt en door laten garen tot 86c en geprikt of die gaar was.
Ik vond hem nog niet mals genoeg dus na ongeveer half uurtje nog ens gedaan en ging wat beter.
Echter nog niet zo mals als de eerste keer terwijl bereiding hetzelfde is, enige tips/trucs kan het liggen aan bereiding/vlees iets anders?
Gasten vonden het wel erg lekker, ben ik blij om.
Maar je wilt natuurlijk altijd het beste resultaat..