P
padoink
Gast
Ik BBQ al een tijdje, dus het werd zo langzaam tijd om lid te worden van het genootschap.
Als ik kijk naar de posts starten we met het gereedschap.
Ok, ik heb geen Weber, ik moet het doen met een Outdoorchef en twee party gill dingen, een tafel BBQ, een baby bolletje, een tafel gril (ja, houtskool) een rookkast en een opvouwbare BBQ voor de vakantie. Vraag is niet of er een smoker komt, maar wanneer. Denk dat ik er zelf een ga bouwen.
Ik mijn opinie is de Outdoorchef de Android onder de BBQ's en de Weber een Apple. (Ik zal even bukken als de reacties laag over komen.)
Padoink.
Dit is een verbastering van Pas d'Oink of wel geen varken. Ik eet geen varkensvlees. Niet omdat ik het niet mag. Ook niet omdat ik het niet lust. Ik ben er zeer allergisch voor.
Al het andere spul dat niet sneller is dan ik loopt het risico op de BBQ te belanden behalve autobussen.
Het leuke is dat je op zoek gaar naar alternatieven voor varken. Zo komt er bij ons nog wel eens een stukje lam of geit langs. Ook die beestjes hebben ribbetjes en ja, die zijn lekker.
Ook kan ik je pulled goat aanbevelen hoewel de gemiddelde Texaan zal zeggen 'If it isn't pork it isn't pulled'.
Verder ben ik een echte thuis BBQ er. Zo langzaam mogelijk en jaarrond.
Als ik kijk naar de posts starten we met het gereedschap.
Ok, ik heb geen Weber, ik moet het doen met een Outdoorchef en twee party gill dingen, een tafel BBQ, een baby bolletje, een tafel gril (ja, houtskool) een rookkast en een opvouwbare BBQ voor de vakantie. Vraag is niet of er een smoker komt, maar wanneer. Denk dat ik er zelf een ga bouwen.
Ik mijn opinie is de Outdoorchef de Android onder de BBQ's en de Weber een Apple. (Ik zal even bukken als de reacties laag over komen.)
Padoink.
Dit is een verbastering van Pas d'Oink of wel geen varken. Ik eet geen varkensvlees. Niet omdat ik het niet mag. Ook niet omdat ik het niet lust. Ik ben er zeer allergisch voor.
Al het andere spul dat niet sneller is dan ik loopt het risico op de BBQ te belanden behalve autobussen.
Het leuke is dat je op zoek gaar naar alternatieven voor varken. Zo komt er bij ons nog wel eens een stukje lam of geit langs. Ook die beestjes hebben ribbetjes en ja, die zijn lekker.
Ook kan ik je pulled goat aanbevelen hoewel de gemiddelde Texaan zal zeggen 'If it isn't pork it isn't pulled'.
Verder ben ik een echte thuis BBQ er. Zo langzaam mogelijk en jaarrond.