- Berichten
- 213
Hmm het is alweer paasen wat moeten we nu eens klaarmaken.
Ik wilde al een tijdje een stukkie Duroc varken proeven, dus van de week een stukkie
Zeeuws Vlaamse duroc filet gehaald bij de slager.
Wat gekruid met zeezout, peper en een beetje provenciaale kruiden.
Daar bij een eendenborst met wat sinaasappelsaus.
en kipfilet omwikkeld in ontbijtspek.
Gerubt in captains luck en geglazed in smoke house Bar B Que all perpose bbq saus.
Eerst de varkensfilet en kipfilet erop en op het laatste nog even de eendenborst
Nog wat roseval aardappeltjes erbij gemaakt, wat salade en zo gewoon een lekkere maaltijd
Ik wilde al een tijdje een stukkie Duroc varken proeven, dus van de week een stukkie
Zeeuws Vlaamse duroc filet gehaald bij de slager.
Wat gekruid met zeezout, peper en een beetje provenciaale kruiden.
Daar bij een eendenborst met wat sinaasappelsaus.
en kipfilet omwikkeld in ontbijtspek.
Gerubt in captains luck en geglazed in smoke house Bar B Que all perpose bbq saus.
Eerst de varkensfilet en kipfilet erop en op het laatste nog even de eendenborst











Nog wat roseval aardappeltjes erbij gemaakt, wat salade en zo gewoon een lekkere maaltijd