- Berichten
- 201
Vandaag over the top Chili gemaakt volgens dit recept:
Rond half 2 heb ik de Kamado aangestoken. Daarna gelijk gestart met het snijwerk (het gehakt had ik al eerder gekruid).
Na de voorbereiding heb ik wat olie gedaan in de reeds verwarmde DO en daarna de knoflook en ui erin. Daaropvolgend de tomaat en paprika toegevoegd. Hierna was de tijd rijp om de gehaktbal boven de pan te plaatsen.
Na 2 uur de gehaktbal eraf gehaald, om deze vervolgens te kruimelen in kleinere stukken.
Daarna het gehakt met kidneybonen en maïs toegevoegd. Dit heeft nog een uurtje mogen sudderen.
Het eindresultaat:
Opgediend met rijst. Was lekker vol van smaak en wat zoeter dan ik van chili con carne gewend ben.
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Over the top chili
Over the top chili Chili op de BBQ Voorbereiding: 30 minuten/BBQ: 3 uur Kerntemperatuur 70 graden BBQ temperatuur 140 graden Indirect
www.bbqbosses.nl
Rond half 2 heb ik de Kamado aangestoken. Daarna gelijk gestart met het snijwerk (het gehakt had ik al eerder gekruid).
Na de voorbereiding heb ik wat olie gedaan in de reeds verwarmde DO en daarna de knoflook en ui erin. Daaropvolgend de tomaat en paprika toegevoegd. Hierna was de tijd rijp om de gehaktbal boven de pan te plaatsen.
Na 2 uur de gehaktbal eraf gehaald, om deze vervolgens te kruimelen in kleinere stukken.
Daarna het gehakt met kidneybonen en maïs toegevoegd. Dit heeft nog een uurtje mogen sudderen.
Het eindresultaat:
Opgediend met rijst. Was lekker vol van smaak en wat zoeter dan ik van chili con carne gewend ben.
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk