Beef en Steak

Ouderwets kogelbiefstukje

 
 
 

Gido.V

Vuurmaker
Berichten
75
Afgelopen dinsdag eens een lekker stuk kogelbiefstuk van 1.7 kg gemaakt. Ik heb de biefstuk in een chimichurri rub gezet en daarna langzaam gegaard op een rooster temperatuur van +- 110 graden. Tijdens de bereiding heb ik een aantal blokjes rookhout van whiskyvaten erbij gegooid. Gegaard tot 48 graden en daarna de Q omgebouwd naar direct en toen de biefstuk nog even afgegrild op 250 graden.

Als toetje had ik ananas gegrild welke een aantal uurtjes gedrenkt waren in donkere rum. Deze heb ik voor t grillen nog bestrooid met bruine bastardsuiker zodat het mooi karamelliseert.

1d79071cc9d661992cae9eb22ad0a2ad.jpg

1c203156301db4d039ebed634616d41e.jpg

c3323e60af4189c1cb2c9a103aed9420.jpg

3fe79e8ba4a16b0b8d9f7eab3c617d96.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat is een beste biefstuk
 
Ziet er goed uit zeg. Heeft vast ook zo gesmaakt.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Dat ziet er heerlijk uit, mooi stukje vlees. 😍
 
Terug
Bovenaan Onderaan