F
Forcerecon
Gast
Na gisteren de MOINKBALLS te hebben gemaakt was het vandaag tijd voor de Spareribs.
Alle tips van gisteren toegepast dus het was weer een bijzonder resultaat. Een kleine impressie van deze middag!
De Ribs na een nachtje Rub (de linkse 3 NOMU BBQ rub en de 3 rechtse cajun Seasoning.
De temperatuur deed wat die moest doen vandaag, Lekker laag en constant ( tussen 107-110 de gehele middag)
Ging dus beduidend beter vandaag dan gisteren! Zal wel van de vettigheid komen, en wat minder kolen.
De ribs na 3 uur garen en elk uur Moppen met het recept van Noskos (bijzonder lekker)
Na nog een uurtje te hebben gebadderd in de folie met sap, de laatste 20 minuten ingesmeerd met Mississippi saus.
En dan proeven natuurlijk!! Heerlijk sappig, geen vet, niet taai, kleine bite maar wel van het bot te scheuren!! kortom iets wat ik nog nergens heb kunnen krijgen in een Steakhouse oid!!
In ieder geval alvast een heel goed 2012 aan eenieder en veel BBQ geluk toegewenst in het nieuwe jaar!!
:Lolsign:
Alle tips van gisteren toegepast dus het was weer een bijzonder resultaat. Een kleine impressie van deze middag!
De Ribs na een nachtje Rub (de linkse 3 NOMU BBQ rub en de 3 rechtse cajun Seasoning.
De temperatuur deed wat die moest doen vandaag, Lekker laag en constant ( tussen 107-110 de gehele middag)
Ging dus beduidend beter vandaag dan gisteren! Zal wel van de vettigheid komen, en wat minder kolen.
De ribs na 3 uur garen en elk uur Moppen met het recept van Noskos (bijzonder lekker)
Na nog een uurtje te hebben gebadderd in de folie met sap, de laatste 20 minuten ingesmeerd met Mississippi saus.
En dan proeven natuurlijk!! Heerlijk sappig, geen vet, niet taai, kleine bite maar wel van het bot te scheuren!! kortom iets wat ik nog nergens heb kunnen krijgen in een Steakhouse oid!!
In ieder geval alvast een heel goed 2012 aan eenieder en veel BBQ geluk toegewenst in het nieuwe jaar!!
:Lolsign: