- Berichten
- 4.898
Afgelopen zaterdag een portie ossobuco gemaakt. Ik heb me laten inspireren door het recept van @Jet .
Schenkel voorzien van PeZo en op het gietijzeren rooster van een kleurtje voorzien
Groenten aangebakken en de saus gemaakt. Verse tuinkruiden gebruikt.
Knoken en vleesje in de de stoofpot en deze voor 2,5 h op de BGE laten stoven. Valt letterlijk van het botje.
Ik had geen zin meer om nog paprika's te vullen en risotto te maken.
De keuze voor een witte wijn was niet die van mij, maar toch, bij deze temperaturen niet verkeerd.
Toch heeft het iedereen prima gesmaakt.
Ossobuco, Kalfsschenkels in Tomatensaus
Ossobuco, kalfsschenkels in tomatensaus, een klassieker uit Italiaanse keuken, ooit geinspireerd door hert recept van Jappert hier op het forum en door onze Belgische vriend Jeroen Meus. Het recept is daardoor zo aangepast dat het niet veel meer lijkt op het recept van Jappert. Maar wij vinden...
www.bbqgenootschap.nl
Schenkel voorzien van PeZo en op het gietijzeren rooster van een kleurtje voorzien
Groenten aangebakken en de saus gemaakt. Verse tuinkruiden gebruikt.
Knoken en vleesje in de de stoofpot en deze voor 2,5 h op de BGE laten stoven. Valt letterlijk van het botje.
Ik had geen zin meer om nog paprika's te vullen en risotto te maken.
De keuze voor een witte wijn was niet die van mij, maar toch, bij deze temperaturen niet verkeerd.
Toch heeft het iedereen prima gesmaakt.