Aanstaande woensdag is het 50% korting op diepvriesvlees bij de Makro en ik wil graag wat lekker vlees in de diepvries gooien. Niet alleen voor de BBQ, maar ook gewoon voor in de pan de rest van het jaar.
Ik kwam o.a. tegen;
- Diviande Ossenhaas tournedos
- Diviande Ossenhaas puntjes (volgens mij even mals als tournedos, maar te klein om tournedos te heten, toch?)
- Diviande Kogelbiefstuk
- Diviande Runderbiefstuk ==> 'gewoon' biefstuk?
Welk vlees is nu een aanrader en welk moet ik lekker laten liggen in de diepvries?
p.s.; Westfleisch "15 varkens spareribs" (ongemarineerd) --> is dit de blauwe doos waar iedereen het over heeft?
Ik kwam o.a. tegen;
- Diviande Ossenhaas tournedos
- Diviande Ossenhaas puntjes (volgens mij even mals als tournedos, maar te klein om tournedos te heten, toch?)
- Diviande Kogelbiefstuk
- Diviande Runderbiefstuk ==> 'gewoon' biefstuk?
Welk vlees is nu een aanrader en welk moet ik lekker laten liggen in de diepvries?
p.s.; Westfleisch "15 varkens spareribs" (ongemarineerd) --> is dit de blauwe doos waar iedereen het over heeft?