Beef en Steak

Organisatie tips?

 

RuwePit

Sprokkelaar
Berichten
40
Hoi allemaal,

Ik krijg binnenkort ongeveer 10 collega’s (flinke vleeseters) op bezoek. Vooraf hebben we een klein padel toernooi…
Ik wil ze graag lekker laten eten, maar ik heb geen “low-and-slow” tijd. Welke gerechten kan ik het best in het weekend bereiden, invriezen en snel opwarmen als het bezoek er is?
Mensen leuke ideeen?
 
Pulled pork / chicken. Altijd goed
 
Spareribs 3 en 2 in het weekend. Aflakken op de dag zelf
 
Op de dag zelf zou je nog een H&F gerecht kunnen bereiden terwijl de voorbereide gerechten genuttigd worden.....
 
Hoi allemaal,

Ik krijg binnenkort ongeveer 10 collega’s (flinke vleeseters) op bezoek. Vooraf hebben we een klein padel toernooi…
Ik wil ze graag lekker laten eten, maar ik heb geen “low-and-slow” tijd. Welke gerechten kan ik het best in het weekend bereiden, invriezen en snel opwarmen als het bezoek er is?
Mensen leuke ideeen?
Wat heb je uiteindelijk gemaakt :)? foto's? 😄
 
Pulled pork gaat hier inderdaad meestal met verjaardagen enzo.
Lekker van te voren maken, in het vacuum en dan de dag zelf die zak zo in heet water.
 
Pulled Pork en Spareribs (stap 1 en 2) en St. Louis Pork Steaks kun je prima van te voren maken.
 
procureur gaat prima, kan je ook rustig weer opwarmen de volgende dag, op onderstaande foto heb ik een gevulde en 1 procureur in twee smaken op zaterdag gemaakt, ongeveer 6 kilo, en de volgende dag gewoon even in de oven(op locatie) als je ervoor kiest om het vlees op ongeveer 75 graden in plakjes te snijden kan het nooit fout gaan, je hebt een ruime marge naar de 88 graden van pulled pork , maar die bereik je nooit als je dat niet wil. in het volgende bericht stuur ik je nog een non BBQ voorgerecht.

20250613_184206.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan