Beef en Steak

Opbergen enzo...

brhahlen

Tondelzoeker
Berichten
6
Druk bezig met een tuinontwerp waar een buitenkeuken in moet komen voor de Bastard Large en Weber Smokey Joe.
Nu ben ik aan het bedenken wat ik aan kastjes nodig ga hebben, maar voornamelijk: wat kan ik daar het jaar door in bewaren?
Ik wil in ieder geval zoiets aan (de binnenkant van) een deur hangen: https://www.bbqexperiencecenter.nl/essentials-rack-the-bastard/
Voor de houtskool heb ik deze: https://www.barbecue-exclusiefstore.nl/weatherproof-houtskool-bewaarbox-leeg.html

Het gietijzer zal (zeker in de winter) lekker binnenkomen te liggen.
Maar hoe doen jullie dat met zaken als de RVS roosters, pizzasteen, schoonmaak-accessoires, etc?
In kastjes? Gewoon ophangen?

Ben het forum al aan het afstruinen ook naar alle zelfbouwkeukens en hoe het er daar uit ziet :)
Alvast dank!
 
Ik heb mijn ijzer gewoon buiten hangen onder het afdakje, wel geseasoned uiteraard. Dingen die echt last heb van vocht heb ik in een luchtdichte bak zitten. En mijn thermometers (batterij) liggen dan ook binnen.
 
Ken je deze boxen van de IKEA? Ik heb er zelf ook twee voor het opslaan van m’n houtskool. Ze zijn ook geschikt voor buiten en er past met gemak een zak van 10kg in. En scheelt weer iets in de prijs.

KLÄMTARE opbergbox IKEA
 
Terug
Bovenaan Onderaan