Voor de verjaardag 2 rookplankjes gekregen.
Omdat ik op de Kamado nauwelijks vis bereid; de plankjes gebruikt om zalm te roken!
De plankjes had ik niet vooraf geweekt. De zalm enkel gepekeld met wat (gerookte) zout.
Ik had echter het probleem dat de kerntemperatuur van de zalm (te) snel ging.
Toen ik het door had, was deze kern al 68 graden
Het gevolg; de zalm was best uitgedroogd
De saus maakte veel goed; een lekkere bernaisesaus!
lekkertafelen.nl
Ook wat Mac 'n Cheese als bijgerecht gemaakt.
Alhoewel ik meer van de rookplankjes had verwacht (en de zalm uitgedroogd was..); nog eens een keer proberen
Omdat ik op de Kamado nauwelijks vis bereid; de plankjes gebruikt om zalm te roken!
De plankjes had ik niet vooraf geweekt. De zalm enkel gepekeld met wat (gerookte) zout.
Ik had echter het probleem dat de kerntemperatuur van de zalm (te) snel ging.
Toen ik het door had, was deze kern al 68 graden

De saus maakte veel goed; een lekkere bernaisesaus!
Bearnaisesaus eenvoudig zelf maken - Lekker Tafelen
De bearnaisesaus is eenvoudig zelf te maken maar wordt vaak vermeden omdat deze zou gaan schiften. Met dit recept gaat je dat niet overkomen.

Ook wat Mac 'n Cheese als bijgerecht gemaakt.
Alhoewel ik meer van de rookplankjes had verwacht (en de zalm uitgedroogd was..); nog eens een keer proberen
