Beef en Steak

Op cederhout gerookte zalm

 
 

Rens008

Vuurmaker
Berichten
76
Voor de verjaardag 2 rookplankjes gekregen.
Omdat ik op de Kamado nauwelijks vis bereid; de plankjes gebruikt om zalm te roken!

De plankjes had ik niet vooraf geweekt. De zalm enkel gepekeld met wat (gerookte) zout.

Ik had echter het probleem dat de kerntemperatuur van de zalm (te) snel ging.
Toen ik het door had, was deze kern al 68 graden :( Het gevolg; de zalm was best uitgedroogd

De saus maakte veel goed; een lekkere bernaisesaus!

Ook wat Mac 'n Cheese als bijgerecht gemaakt.

Alhoewel ik meer van de rookplankjes had verwacht (en de zalm uitgedroogd was..); nog eens een keer proberen :)

20250419_120549.JPG


20250419_190428.JPG


20250419_201431.JPG


20250419_202519.JPG
 
Terug
Bovenaan Onderaan