Me weer laten inspireren op een recept uit het bbq magazine 2018.
Eerst een lekker stuk varkensfilet gehaald en deze een nacht in de marinade gezet van char siu saus, perziksap, knoflook, zout en peper.
De Q verwarmt en een tijdje (was iets van 1,5 / 2 uur erop met wat appelhout
Hij mag eraf:
Samen met wat bosui en jalepeno pepers op een bruin stokbroodje. Daaroverheen nog een saus van hoisin saus, honing sojasaus, rijstwijn en 5 spices
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Eerst een lekker stuk varkensfilet gehaald en deze een nacht in de marinade gezet van char siu saus, perziksap, knoflook, zout en peper.

De Q verwarmt en een tijdje (was iets van 1,5 / 2 uur erop met wat appelhout

Hij mag eraf:

Samen met wat bosui en jalepeno pepers op een bruin stokbroodje. Daaroverheen nog een saus van hoisin saus, honing sojasaus, rijstwijn en 5 spices

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk