Beef en Steak

Ook na het weekend gewoon weer veel van de BBQ

 
 
 

Poetsertje

Pitmaster
Berichten
503
Hadden we een ,voor ons mega BBQ weekend achter de rug, de vrouw en overige familieleden
waren beslist nog niet bbq-moe.

Dus.

Bij vrienden Jerk chicken en Picanha

Huup huup......kippentruuk....

IMG_0601.jpg


IMG_0603.jpg


IMG_0589.jpg


IMG_0598.jpg


IMG_0599.jpg


Thuis gevulde varkenshaas
(dat is mijn achilles hiel. Die is 8 van de 10 keer droog en niet naar mijn zin.)

Vlinderen en vullen met boursin culinair en gedroogde tomaatjes
Oprollen en bestrooien met een liefst wat zoete BBQ rub.
Bacon er om heen en klaar

Maar nu eerst indirect tot een graad of 40 en toen nog even knapperig grillen


Hij was super naar mijn zin:

IMG_0604.jpg


IMG_0606.jpg


IMG_0609.jpg


Vrouwlief doet tegenwoordig gelukkig de toetjes.
Niet van de Q, maar wel zalige tiramisu

IMG_0611.jpg

 
dat is helemaal lekker geweest
 
Ziet er goed uit allemaal! Mooi die foto met al die rook :D

Varkenshaas kan inderdaad snel droog worden. Ik bind het dunner deel altijd even op zodat hij wat uniformer wordt en niet dat puntje al gaar is en de rest niet, verder haal ik hem er bij 60?C af, dan is hij medium, kunnen ze best hebben.
 
noskos zei:
Ziet er goed uit allemaal! Mooi die foto met al die rook :D

Varkenshaas kan inderdaad snel droog worden. Ik bind het dunner deel altijd even op zodat hij wat uniformer wordt en niet dat puntje al gaar is en de rest niet, verder haal ik hem er bij 60?C af, dan is hij medium, kunnen ze best hebben.

Die rook was ons al een keer daarvoor overkomen, dus bij deksel weer open even de camera op burst.
En Picanha moet vlammen natuurlijk  8).

Puntjes omvlappen moet ik even aan werken. Ik ken het princiepe maar het zit nog niet in mijn systeem.

Mijn tip is om er eens lekker bacon om te doen, das heerlijk........... :P
 
Het water loopt me in de mond. ;D
Lekker hoor.
 
Ja, klopt..
Puntje van het haasje een kleinstukje insnijden ( dus niet door!!! ) en dan omvouwen. Je zou hem dan evt. nog vast kunnen zetten met een sateprikker, maar als je hem inrolt hoeft dat niet. Zag er wel heel erg lekker uit.... :P
 
Terug
Bovenaan Onderaan