Hey allemaal,
Mijn naam is Bert en ik ben 34 jaar oud. Op dit moment woon ik in het mooie Empel samen met mijn vrouw en dochter.
Tot op heden heb ik mijn vlees bereid via sous vide, vooral omdat het heel gemakkelijk is. Nu wil ik de stap maken om wat "complexere" dingen te maken en zodoende wil ik van BBQen mijn hobby maken. De laatste paar jaar heb ik vooral met een Weber gewerkt voor het simpele grill werk. Afgelopen week heb ik een kamado gekocht voor het echte werk. Ook het boek van Noskos is onderweg zodat ik een solide basis heb om te beginnen.
Ik hoop veel van jullie te leren en ook mijn ervaringen met jullie te delen.
Mijn naam is Bert en ik ben 34 jaar oud. Op dit moment woon ik in het mooie Empel samen met mijn vrouw en dochter.
Tot op heden heb ik mijn vlees bereid via sous vide, vooral omdat het heel gemakkelijk is. Nu wil ik de stap maken om wat "complexere" dingen te maken en zodoende wil ik van BBQen mijn hobby maken. De laatste paar jaar heb ik vooral met een Weber gewerkt voor het simpele grill werk. Afgelopen week heb ik een kamado gekocht voor het echte werk. Ook het boek van Noskos is onderweg zodat ik een solide basis heb om te beginnen.
Ik hoop veel van jullie te leren en ook mijn ervaringen met jullie te delen.