S
Symme
Gast
Goedenavond Allen,
Mijn naam is Symon en ik ben dit jaar begonnen met "serieus" barbecue?n en niet alleen maar de welbekende sat?-stokjes direct boven het vuur.
Ik heb op dit moment een goedkope Weber imitatie bbq staan, en ik zit te denken om iets serieuzer materiaal te gaan kopen (en krijgen ) en zodoende dat ik hier lid ben geworden om mij wat in te lezen aangaande de verschillende bbq's.
Uiteraard heb ik tijdens vorige projectjes (low and slow) de nodige foto's gemaakt, dus dat is misschien leuk om later eens te delen.
Mijn naam is Symon en ik ben dit jaar begonnen met "serieus" barbecue?n en niet alleen maar de welbekende sat?-stokjes direct boven het vuur.
Ik heb op dit moment een goedkope Weber imitatie bbq staan, en ik zit te denken om iets serieuzer materiaal te gaan kopen (en krijgen ) en zodoende dat ik hier lid ben geworden om mij wat in te lezen aangaande de verschillende bbq's.
Uiteraard heb ik tijdens vorige projectjes (low and slow) de nodige foto's gemaakt, dus dat is misschien leuk om later eens te delen.