Beef en Steak

Ook even voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Beverdam38
  • Startdatum Startdatum
B

Beverdam38

Gast
Beste mede BBQ'rs,
Mijn naam is Erik en ben blij dat er zo'n mooi forum is als dit en waar ik al een aantal mooie recepten heb gevonden voor de BGE. Ik zelf ben onlangs verwend met een medium ei maar moet nog een hoop leren en ik hoop dat dit forum daar aan bij kan dragen.

Vriendelijke Groet.
 
Hoi Erik, welkom bij het BBQ Genootschap
Een BGE krijgen....dat is inderdaad verwend worden!!!
 
Van harte welkom hier Erik!!
 
Hoi hoi! Welkom. En euhhh.. We vinden foto's altijd erg leuk!
 
Ok, dan gelijk ook maar even een foto van de Pulled Pork die ik onlangs gemaakt hebt. 10 uur slow cook en daarna was het echt genieten. Volgende keer meer foto's op de juiste plaats. :)



 
Goed bezig!!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
welkom! mooie tafel trouwens!
 
Terug
Bovenaan Onderaan