- Berichten
- 1.147
Goedemorgen allemaal,
Mijn naam is Martijn en kom uit kampen,
Met mijn 40+ jaar al tijden verknocht aan vlees bereiden boven een hittebron, een echte BBQer durf ik me nog niet te noemen ook al wordt ik in de vriendenkring bestempeld als BBQ-Koning, maar bbqen met briketten van de Aldi en veelal op een goedkope gas-bbq (wel met lavastenen) wil ik nu Next level proberen te worden.
Onlangs een Traeger Pro 22 aangeschaft en vanmiddag probeer ik mijn eerste echte Spareribs te maken, het low en slow principe spreekt me het meest aan vandaar ook een veilige Pellet smoker.
Al aardig wat recepten gelezen hier op het forum en zal dat ook blijven doen.
De 3-2-1 methode ga ik proberen met een eenvoudige rub en glaze op het laatste half uur.
Wish me luck
Groeten,
Martijn
Mijn naam is Martijn en kom uit kampen,
Met mijn 40+ jaar al tijden verknocht aan vlees bereiden boven een hittebron, een echte BBQer durf ik me nog niet te noemen ook al wordt ik in de vriendenkring bestempeld als BBQ-Koning, maar bbqen met briketten van de Aldi en veelal op een goedkope gas-bbq (wel met lavastenen) wil ik nu Next level proberen te worden.
Onlangs een Traeger Pro 22 aangeschaft en vanmiddag probeer ik mijn eerste echte Spareribs te maken, het low en slow principe spreekt me het meest aan vandaar ook een veilige Pellet smoker.
Al aardig wat recepten gelezen hier op het forum en zal dat ook blijven doen.
De 3-2-1 methode ga ik proberen met een eenvoudige rub en glaze op het laatste half uur.
Wish me luck
Groeten,
Martijn