Beef en Steak

Ook even voorstellen

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.147
Goedemorgen allemaal,

Mijn naam is Martijn en kom uit kampen,
Met mijn 40+ jaar al tijden verknocht aan vlees bereiden boven een hittebron, een echte BBQer durf ik me nog niet te noemen ook al wordt ik in de vriendenkring bestempeld als BBQ-Koning, maar bbqen met briketten van de Aldi en veelal op een goedkope gas-bbq (wel met lavastenen) wil ik nu Next level proberen te worden.

Onlangs een Traeger Pro 22 aangeschaft en vanmiddag probeer ik mijn eerste echte Spareribs te maken, het low en slow principe spreekt me het meest aan vandaar ook een veilige Pellet smoker.
Al aardig wat recepten gelezen hier op het forum en zal dat ook blijven doen.
De 3-2-1 methode ga ik proberen met een eenvoudige rub en glaze op het laatste half uur.
Wish me luck  :D

Groeten,
Martijn
 
Welkom hier.


Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

 
Welkom hier op het mooie forum Martin


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Welkom hier Martijn!
 
Hoi  Martijn,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom bij het genootschap en net je testrun sessie geleden. Zag er top uit!  B-)
 
Bedankt allemaal, op nog veel mooie sessies.

Ik lees de avonturen met veel plezier.
 
Hoi Martijn,

Welkom op het BBQ genootschap en veel plezier op dit forum.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan