B
BRESZ
Gast
Hallo allemaal,
Ook ik ben sinds kort bezig met het zelf maken van een UDS (via ander forum) en sinds vorig jaar ervan overtuigd dat ik het vlees van een houtskoolvuurtje lekkerder vind dan dat van een gasBBQ. Nu zoals gezegd een kleine UDS aan het maken en kwam op mijn speurtocht naar recepten op deze site waar ik me dus ook heb aangemeld.
Ik heb al voorzichtig rondgekeken en al veel leuke en lekkere dingen gezien en zal ook hier wel redelijk wat tijd doorbrengen denk ik zo.
Ik was eigenlijk op zoek naar de vermaarde MOINK Balls maar heb gezien dat er veel meer onbekende lekkernijen zijn.
Ik hoop hier nog veel op te steken en daar waar nodig informatie te vragen of als ik mijn steentje kan bijdragen mijn informatie met jullie te delen (als leek is die kennis nog ongeveer 0,0)
MVG
BRESZ
Ook ik ben sinds kort bezig met het zelf maken van een UDS (via ander forum) en sinds vorig jaar ervan overtuigd dat ik het vlees van een houtskoolvuurtje lekkerder vind dan dat van een gasBBQ. Nu zoals gezegd een kleine UDS aan het maken en kwam op mijn speurtocht naar recepten op deze site waar ik me dus ook heb aangemeld.
Ik heb al voorzichtig rondgekeken en al veel leuke en lekkere dingen gezien en zal ook hier wel redelijk wat tijd doorbrengen denk ik zo.
Ik was eigenlijk op zoek naar de vermaarde MOINK Balls maar heb gezien dat er veel meer onbekende lekkernijen zijn.
Ik hoop hier nog veel op te steken en daar waar nodig informatie te vragen of als ik mijn steentje kan bijdragen mijn informatie met jullie te delen (als leek is die kennis nog ongeveer 0,0)
MVG
BRESZ