Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Bert zei:Als ik je sukade zo ziet is het een mooi mager stuk van europese herkomst.
Zo niet laat het even weten.
Dit stuk is niet zo geschikt om te splitsen en als steak te bakken.
Maar wel om heel low and slow te bereiden.
Je kunt hetzelfde recept aan houden als een brisket. Het zal niet hetzelfde smaken maar je zeker ook niet tegen vallen.
Lekker rondom kruiden met in ieder geval wat knoflook, laurier en wat kruidnagel. De rest aanvullen naar smaak en behoefte. Insmeren met wat mosterd kan ook.
Rustig garen (100/110 graden) met wat rookhout tot 60 - 70 graden en dan goed inpakken in alufolie en door garen tot 95 graden.
Dan eraf halen en het vocht opvangen. Het vlees opnieuw in folie laten rusten. Het vocht even proeven, kun je vaak nog een heerlijke saus of jus van maken.