A3N
Sprokkelaar
- Berichten
- 49
Na onverwachts vroeg thuis te zijn van een boottrip met een boot welke niet wilde meewerken maar aan de gang met het eten.
Een stuk bavette tevoorschijn gehaald, leek een mooi stuk te zijn. Later in de middag gewoon even directe hitte erop en aanvallen.
Eenmaal uit de verpakking bleek het stuk vlees opgevouwen te zijn en dus een grote dunne lap, nog net geen carpaccio
. Gezien de middag toch wat meer tijd bracht dan verwacht maar gevuld met wat kaas welke ik in de koeling vond en een rubje gemaakt. Natuurlijk eventjes netjes opgebonden en garen maar.
Rookkast opgestart en aan de slag gegaan.
Setup voor vandaag, waarschijnlijk heel anders dan de meesten hier gewend zijn, maar heb er veel plezier van
:
Op 110c naar 48c kern gebracht en even afgrillen.
Al met al een lekkere maaltijd geworden. Goed alternatief voor de geplande speklappen
. Helaas een foto van de binnenkant vergeten te schieten.
Een stuk bavette tevoorschijn gehaald, leek een mooi stuk te zijn. Later in de middag gewoon even directe hitte erop en aanvallen.
Eenmaal uit de verpakking bleek het stuk vlees opgevouwen te zijn en dus een grote dunne lap, nog net geen carpaccio

Rookkast opgestart en aan de slag gegaan.
Setup voor vandaag, waarschijnlijk heel anders dan de meesten hier gewend zijn, maar heb er veel plezier van

Op 110c naar 48c kern gebracht en even afgrillen.
Al met al een lekkere maaltijd geworden. Goed alternatief voor de geplande speklappen
