- Berichten
- 188
Ge?nspireerd door de foto's van Noskos, vandaag ook begonnen aan de oerhammetjes/ pig wings.
Eerst de hammetjes iets bij gesneden en het bovenste vlies verwijderd. Vervolgens in een mix van Franky's en Blues Hog gerubt en een nachtje de koelkast in.
Om 12:00 uur de Q aangestoken naar 110 graden. De hammetjes 3 uur erop om daarna nog een uurtje in te pakken in folie. Als laatste uit de folie gehaald en afgelakt met The rose garden, roses are red.
Het resultaat: zelfs mijn zoon van 4 at bijna zijn vingers erbij op. Verder de conclusie dat ik ze iets langer in folie mogen om ze nog iets malser te krijgen en misschien wel belangrijker... Eentje is zo op en echt te weinig (note to meself)
Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk
Eerst de hammetjes iets bij gesneden en het bovenste vlies verwijderd. Vervolgens in een mix van Franky's en Blues Hog gerubt en een nachtje de koelkast in.
Om 12:00 uur de Q aangestoken naar 110 graden. De hammetjes 3 uur erop om daarna nog een uurtje in te pakken in folie. Als laatste uit de folie gehaald en afgelakt met The rose garden, roses are red.
Het resultaat: zelfs mijn zoon van 4 at bijna zijn vingers erbij op. Verder de conclusie dat ik ze iets langer in folie mogen om ze nog iets malser te krijgen en misschien wel belangrijker... Eentje is zo op en echt te weinig (note to meself)





Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk