Waarde BBQ vrienden vandaag stonden er weer heerlijke oerhammetjes op het menu. Wat zijn die dingen toch verschrikkelijk lekker.
De bereiding was erg eenvoudig. Gisteravond zijn ze ingerubt met de piggy rub van smokey goodnes en in de koelkast verdwenen. Vanmiddag zijn ze op de WSM gegaan die ik had aangestoken met ecobrasa's, twee blokjes appelhout en een blokje kersenhout. Vervolgens 3 uur lang laten roken. Na die drie uur heb ik ze ingesmeerd met don Marco's Apple chipotly bourbon glace en ze voor een uurtje terug gelegd. Daarna zijn de hammetjes in de folie gegaan en zijn ze weer voor 2 uur terug gegaan. In totaal dus 6 uur. Hmm wat kun je nog meer maken in 6 uur?? Dus ook maar twee rackjes ribbels gemaakt ja.
Het weer werkte helaas niet echt mee het heeft zelfs een paar keer gehageld maar ja what do u do.......
Het heerlijke eten en de regenboog maakten dat het ondanks de hagel meer dan de moeite waard was.
De ribs en de hammetjes waren allemaal fall of the bone waar de kids hier gek op zijn. Al met al een geslaagde run.
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
De bereiding was erg eenvoudig. Gisteravond zijn ze ingerubt met de piggy rub van smokey goodnes en in de koelkast verdwenen. Vanmiddag zijn ze op de WSM gegaan die ik had aangestoken met ecobrasa's, twee blokjes appelhout en een blokje kersenhout. Vervolgens 3 uur lang laten roken. Na die drie uur heb ik ze ingesmeerd met don Marco's Apple chipotly bourbon glace en ze voor een uurtje terug gelegd. Daarna zijn de hammetjes in de folie gegaan en zijn ze weer voor 2 uur terug gegaan. In totaal dus 6 uur. Hmm wat kun je nog meer maken in 6 uur?? Dus ook maar twee rackjes ribbels gemaakt ja.
Het weer werkte helaas niet echt mee het heeft zelfs een paar keer gehageld maar ja what do u do.......
Het heerlijke eten en de regenboog maakten dat het ondanks de hagel meer dan de moeite waard was.
De ribs en de hammetjes waren allemaal fall of the bone waar de kids hier gek op zijn. Al met al een geslaagde run.







Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk